OBDAM - Bij de start van de competitie in de 4e klasse B van het zondagvoetbal hebben Victoria O en SC Dynamo gelijk een driepunter binnen gesleept. Apollo '68 daarentegen ging hard onderuit bij Sporting S.

Victoria O speelde een lastige thuiswedstrijd tegen Westzaan en wist pas een kwartier voor tijd de beslissing te forceren. Wessel Klaver scoorde op aangeven van Mike Vlaar de enige treffer van de wedstrijd (1-0).

Ook SC Dynamo besliste het duel met Zaandijk pas na de rust al gebeurde dat wel met ruime cijfers. Waar het na 45 minuten nog 0-0 stond daar wisten Hughes, Van der Velden en Nieuwveen voor een 0-3 eindstand te zorgen.

Minder verging het Apollo'68 dat bij rust al kansloos was op bezoek bij Sporting S en uiteindelijk met 5-0 onderuit ging.