OBDAM– Ze hebben er zin in! De mannen van Dizzy Man's Band 2.0 -The Legacy- staan te popelen om, met de vrolijke hits van hun grote voorbeeld van weleer, het dak van De Brink eraf te spelen op 7 mei a.s. Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam en opent op 7 mei om 15.00 uur de deuren van De Schilderwerken De Boer zaal. Het optreden begint om 15.30 uur en er zijn nog kaarten!

Wie kent de heerlijke meezingers van Dizzy Man's Band nou niet? De band, die opviel door nummers met Pavarotti-achtige intermezzo's, scoorde in 1970 een enorme hit met het nummer "Tickatoo" en dat maakte hen direct immens populair. In 1975 werd dat succes nog eens dik overtroffen met 'The Opera'. Diverse successen zouden nog volgen tot de band in 1983 uiteen viel.

In 2019 ontstond het initiatief voor de oprichting van Dizzy Man's Band 2.0 -The Legacy-. Een heerlijke, enthousiaste band die de muziek van de originele Dizzy Man's Band weer helemaal tot leven brengt met nummers als "Matter of facts", "The Opera", "The show", "Jumbo", "Mony the phoney", "Dizzy on the rocks" en nog veel meer hits.

Dus....zin in een feestje? Kom dan op 7 mei a.s. naar De Brink. Kaarten kosten € 16,-- en zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl.