OBDAM – Op 6 maart a.s. verzorgt de band The Red Strats een swingend optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 159 in Obdam. Dit optreden vangt aan om 16.00 uur (Schilderwerken De Boer Zaal gaat open om 15.00 uur).

Swingend, jazeker, want als je The Red Strats zegt, dan zeg je goede sfeer en voetjes van de vloer!

The Red Strats doet de muziek uit de Sixties herleven. De band bestaat uit Roy Soerioroseno, (lead guitar), Ernst Kraft van Ermel, (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bass guitar), en Mike (vocal).

Het repertoire van The Red Strats bevat veel werk van Cliff Richard en The Shadows. De leadzanger van de band heeft dan ook een stem die doet denken aan die van ‘Sir Cliff’! Naast de nummers van de legendarische Cliff Richard en zijn Shadows komen er ook nummers van ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, Rene & the Alligators en Buddy Holly voorbij.

Zin in een nostalgische middag met muziek uit de jaren zestig en een band die de sfeer er bij de eerste noten al in heeft en kent u de danspassen uit die tijd nog? Kom dan 6 maart a.s. naar De Brink in Obdam. Het optreden begint om 16:00 uur (Schilderwerken De Boer Zaal open om 15:00 uur). Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,-- per persoon en € 12,50 aan de zaal (indien nog beschikbaar). Kaarten zijn inmiddels te bestellen via www.debrinkobdam.nl

Wanneer u meer wilt weten over The Red Strats, dan kunt u terecht op de website van deze band: www.theredstrats.nl