HENSBROEK - Het Wogmeers Vocaal Ensemble o.l.v. Didy Coljée geeft 11 juni om 20.00 uur een zomerconcert in de Hensbroeker Kerk, Kerkweg 2, Hensbroek. Met het thema LEVE HET LEVEN! bezingen zij alle facetten van het leven tijdens dit concert.

LEVE HET LEVEN! gaat over openstaan voor liefde, vreugde, over genieten van weer mogen samenzijn met mensen na de afgelopen jaren. Het gaat over genieten van de prachtige natuur, zingen in een bootje en het gezellig samen muziek maken. Het gaat over zoveel soorten liefde, moederliefde, liefde tussen geliefden, dromen aan de waterkant, maar ook bezorgdheid om een geliefde, het gaat kortom om het leven.
Prachtige melodieën van onder meer Purcell, Tavener, de Anchieta, Rutter, Mendelssohn, Morley en Gjeilo zullen de revue passeren. Het Wogmeers Vocaal Ensemble wordt begeleid door Theresa van Esse-Ziegler op piano en viool.

Reserveren van kaarten: Entree is € 15,- voor volwassenen, jeugd tot en met 15 jaar € 7,50 (inclusief een consumptie).
Kerk en kassa zijn open voor publiek vanaf 19.30 uur er is geen PIN mogelijkheid U kunt kaarten reserveren door het totaalbedrag over te maken op NL84RABO0138030707 t.n.v. Wogmeers Vocaal Ensemble met vermelding van uw naam en het gewenste aantal kaarten.
Via 06-10622273 kunt u ook kaarten bestellen, maar wacht niet tot het laatste moment, want vol = vol Van harte welkom!