OBDAM - Sociaal-Cultureel Centrum De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam, begint het jaar goed. Er staan namelijk diverse optredens op het programma die het hart van menig muziekliefhebber harder zal laten kloppen.

Zo zal de populaire band The Clarks op zondagmiddag 14 januari a.s. het spits afbijten met een heerlijk optreden. The Clarks zijn niet alleen in Nederland bijzonder populair. Deze band is namelijk ook met regelmaat te vinden op podia in Frankrijk, Duitsland, IJsland, San Jose, Washington DC, Seattle, Monaco, Curaçao, India, Zuid-Afrika, Indonesië, Schotland en Italië. Ooit waren zij zelfs de huisband van Nederland Muziekland, vervolgens bekleedden zij die rol bij Veronica Inside en traden zij vijf jaar lang op in het theater met de Pioniers van de Nederpop en meesterverteller Johan Derksen.

Twee weken later, op zondagmiddag 28 januari, is het de beurt aan ABBA Experience. Deze fantastische tributeband stond vorig jaar ook al op het podium van De Schilderwerken De Boer Zaal en toen ging het dak er werkelijk af. Natuurlijk komen alle legendarische hits, als Mamma Mia, Knowing Me Knowing You, Chiquitita, Waterloo, Take a Chance on Me etc. ook nu weer voorbij!

Op zaterdagavond 2 maart wordt het ouderwets rocken in De Brink met The Doors in Concert. Nog altijd dol op de muziek van The Doors? Dan is het optreden van The Doors in Concert een must om bij te wonen! The Doors tributeband klinkt als de originele The Doors, ze stralen dezelfde, geweldige energie uit en … ze lijken er zelfs op.
De mannen van deze geweldige tributeband weten het originele geluid zo perfect te benaderen doordat ze exact dezelfde instrumenten gebruiken als hun legendarische voorbeelden. Natuurlijk volgen ze bovendien dezelfde setlist.

Zondagmiddag 24 maart klinkt er een geheel ander genre door de geluidsboxen van De Brink met Fleetwood Mac Tribute. Vijf gepassioneerde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor de muziek van Fleetwood Mac zijn verenigd op een missie om de Gouden Hits van weleer nieuw leven in te blazen. Dat hen dat meesterlijk lukt kun je op 24 maart a.s. zelf ervaren, want dan treedt deze tributeband op in de Schilderwerken De Boer Zaal van De Brink.

Alle tophits van weleer komen voorbij. Weet je nog? De grote hit Rumours, de nummers Dreams, Rhiannon en Sara, met het unieke stemgeluid van Stevie Nicks, de prachtige songs van Christine McVie zoals Songbird en You Make Loving Fun, maar ook emotioneel gedreven composities als The Chain en Tusk en de rockklassiekers Don’t Stop en Go Your Own Way. Kortom, al deze legendarische nummers zijn een lust voor oog en oor.

Time Travelling with The Rolling Stones sluit dit muzikale lijstje af. Op zaterdagavond 6 april a.s. kun je genieten van deze geweldige tributeband die vele hits van de Rolling Stones ten gehore zal brengen. Meer informatie volgt z.s.m., maar hou vooral 6 april alvast vrij in je agenda!

Kaarten voor alle optredens zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl. Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.