OBDAM - Op zondag 12 januari om 15.30 uur verzorgt de Neil Young Cover Band een optreden in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam.

De Neil Young Cover Band is de meest authentieke Neil Young tribute band in Nederland. De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke passie voor classic rock en Neil Young in het bijzonder! Sinds de oprichting in 2005 hebben zij een royaal repertoire opgebouwd met klassiekers zoals Old Man, Like a Hurricane en Harvest, maar ook recenter werk, zoals After the Garden en Boxcar.

Leadzanger Dirk Zeeman weet de sound van Neil Young overigens bijzonder dicht te benaderen. Die unieke sound, in combinatie met de sterke podiumpresentatie van de band, maakt dat deze mannen zich via indrukwekkende optredens op gerenommeerde festivals en Poppodia, hebben opgewerkt tot één van de meest toonaangevende acts in het tribute-circuit.

Tijdens het optreden in De Brink zullen niet alleen de grootste hits als Old Man, Hurricane en Harvest voorbijkomen, maar ook minder bekend, maar evenzo prachtig werk(!) uit het oeuvre van Neil Young.

De band bestaat uit Dirk Zeeman – guitar/vocals, Jan Kaars – guitar/vocals, Gerard Schilder – keyboards, Klaas Springer – bass en Klaas Zeeman – drums.

De voorverkoop voor deze spetterende muzikale avond is inmiddels gestart. Kaarten kosten € 6,00 (in de voorverkoop) en zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl
Kaarten aan de zaal kosten € 8,00 (indien dan nog beschikbaar).

Gezien de grote populariteit van de Neil Young Cover Band, zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar. Het is dus raadzaam om er snel bij te zijn, want vol is vol!

Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.