HEERHUGOWAARD - De Nederlandstalige radiozender RADIONL komt vandaag, zondag 3 juli, met de RADIONL Zomertoer naar Heerhugowaard met een dijk van een line-up!

Jan Smit, Frans Bauer, Wolter Kroes, Peter Beense, Mart Hoogkamer, Vinzzent, Jan Biggel, Henk Damen, Rob Zorn, Monique Smit, Pascal Redeker, Rudy de Wit, Helemaal Hollands, Joost de Vries, Kimberly, Bastiaan Ragas, Chris Bruijn, en Rutger van Barneveld treden vandaag voor u op tijdens deze editie van de RADIONL Zomertoer.

Iedereen is welkom vanaf 12.00 uur tijdens dit gratis evenement. Om 21.00 uur is het evenement ten einde. Alle optredens zijn tevens live te volgen op RADIONL via de 104.7 MHz en op RADIONL.TV

Naast het muzikale programma worden er op en rond de IJsbaan ’t Kruis allerlei andere activiteiten georganiseerd en wordt er ook aan de kinderen gedacht: kermisattracties, tattoo, schminken, nagelversiering, poffertjes, speeltuin en spelletjes.

Iedereen wordt aangeraden om zoveel mogelijk lopend of per fiets te komen, maar mocht je met het openbaar vervoer komen zal er ook dit jaar weer een pendeldienst rijden tussen station Heerhugowaard en ’t Kruis.

Kijk voor meer info op: https://www.zomertoerhhw.nl/