OBDAM - Op zondag 14 januari a.s. treedt The Clarks op in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Deze band is al jarenlang de meest succesvolle tribute band van Nederland en vergaarde veel bekendheid als huisband van Veronica Inside.


Bij De Brink in Obdam zijn ze er heel trots op dat deze band op zondag 14 januari a.s. het podium beklimt van de Schilderwerken De Boer Zaal. Het optreden begint om 15.30 uur, de zaal zal een half uurtje eerder open zijn.

The Clarks zijn niet alleen in Nederland bijzonder populair. Met optredens in Frankrijk, Duitsland, IJsland, San Jose, Washington DC, Seattle, Monaco, Curaçao, India, Zuid-Afrika, Indonesië, Schotland, Italië vergaarden deze rasmuzikanten internationale bekendheid. Ooit waren zij zelfs de huisband van Nederland Muziekland, vervolgens bekleedden zij die rol bij Veronica Inside en traden zij vijf jaar lang op in het theater met de Pioniers van de Nederpop en meesterverteller Johan Derksen.

Kaarten kosten € 16,00,-- en zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl. Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.