OBDAM - In verband met het succes van vorig jaar, komt de band The Red Strats opnieuw naar Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam.

Het concert vindt plaats op zondag 8 maart a.s. van 16:30 (zaal open om 16:00 uur) tot 20:30 uur. Een heerlijk optreden dat u niet mag missen en waarbij volop gedanst kan worden!

Wie zijn The Red Strats?
The Red Strats doet de muziek uit de Sixties herleven. De band bestaat uit Roy Soerioroseno, (lead guitar), Ernst Kraft van Ermel, (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bass guitar), en Mike (vocal).

Aangezien er in het repertoire van The Red Strats heel wat werk van Cliff Richard en The Shadows voorbij komt, is de ondertitel van het concert “Tribute tot Cliff an the Shadows”. De leadzanger van de band heeft dan ook een stem die doet denken aan die van ‘Sir Cliff’! Toch komt er ook andere muziek voorbij, zoals nummers van ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, Rene & the Alligators en Buddy Holly!

Zin in een nostalgische middag/avond met muziek uit de jaren zestig en een band die de sfeer er bij de eerste noten in heeft? Kom dan op 8 maart naar De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Kaarten zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl en kosten € 6,- per stuk in de voorverkoop. Aan de zaal, indien dan nog voorradig, kosten de kaarten € 8,-.

Wanneer u meer wilt weten over The Red Strats, dan kunt u terecht op de website van deze band: http://www.theredstrats.nl