HEERHUGOWAARD - Zaterdag 23 november is er weer een "TRIPLE X" editie in Dancing-Partycentrum Marlène met drie topartiesten: Tino Martin, Peter Beense en Robbert v/d Steenhoven.

Al vele jaren is TRIPLE X een Nederlandse succesformule, lekker meezingen, een volle dansvloer, en altijd een volle tent. Ook deze keer gaat de voorverkoop als een speer, de Earlybird & Regular Tickets zijn uitverkocht.

Koop snel een Late Ticket €20,00,- bij Cafe Marlene (geen fee) of online via www.dancingmarlene.nl (met fee).

Tino Martin
Na uitverkochte Ziggo-Domes en een superconcert in het Olympisch Stadion staat Tino Martin weer in Marlène. Het wordt weer lekker dichtbij voor de fans. Tino Martin brak door in Nederland met de hit "Jij Liet Me Vallen". Later scoorde hij hits met "Later Als Ik Groter Ben" en "Laat Me Leven", in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. En afgelopen jaar was Tino Martin te zien in het t.v programma "De Beste Zangers Van Nederland. Hij zong daar samen met Davina Michelle het nummer "Voorbij". Op dit moment is Tino Martin één van de beste zangers van Nederland en dat bewijst hij met uitverkochte zalen in Nederland, dit moet je zien en mag je niet missen en lekker dichtbij.

Peter Beense
Peter Beense is een van de beste volkszangers van Nederland, en is al heel vaak geweest bij TRIPLE X, en weet als geen ander er altijd een feestje van te maken, dat wordt weer meezingen. Ook is hij vaak op tv geweest met o.a De Beste Zangers van Nederland’, de prachtige concertenreeks ‘Holland Zingt Hazes ‘en hij stond in het voorprogramma bij de `De Toppers’.

Robbert v/d Steenhoven
Robbert is Mr.Triple X die altijd het voor- en naprogramma verzorgt. Hij staat voor 100% feestgarantie en is de perfecte schakel. Er is deze avond ook nog een verrassing welke binnenkort bekend wordt gemaakt.

Zaal open 21.00 uur, kom op tijd want VOL=VOL !!

Kaarten te koop op deze site (met fee) of bij Cafe Marlene (zonder fee).