Half bewolkt8.6 ℃

Jumbo Monique Heerhugowaard B.V. in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Jumbo Monique Heerhugowaard B.V.

Middenweg 245
1701GC Heerhugowaard
072 303 4130
monique.ravenstijn@jumbo.com
https://www.jumbomonique.nl/heerhugowaard

Jumbo Monique Heerhugowaard B.V.

Leuk dat je onze site bezoekt voor een online kennismaking. Onze boodschap? De supermarkt is méér dan een 'stop-en-shop' om je karretje te vullen. Onze Jumbo is een gezellige ontmoetingsplek. Een winkel waar je dagelijks de beste service en kwaliteit ervaart. Dat zit 'm in een groot assortiment en heerlijke versproducten die ik het liefst uit de regio haal. Of die handige tip van een medewerker als je een nieuw product wilt uitproberen. De wens van de klant staat centraal.

​Je denkt wellicht: waar niet? Bij Jumbo Monique is het geen marketingslogan. Wij gaan verder. Ik bedacht Jeelink, een filosofie die staat voor verbinding. Het linken van mensen, bedrijven en producten ten behoeve van een duurzame toekomst en een gezonde, leefbare wereld. Per filiaal kan ik zo'n 80.000 mensen bereiken met een maatschappelijke boodschap. Ik richt mij op 3 pijlers; Vitaliteit, Social Care en Circulariteit. Wil je meer weten? Lees dan verder in mijn missie en visie.

Foto's van Jumbo Monique Heerhugowaard B.V.

Jumbo Monique Heerhugowaard B.V. image 1
Jumbo Monique Heerhugowaard B.V. image 2
Jumbo Monique Heerhugowaard B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Jumbo Monique Heerhugowaard B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map