Half bewolkt12.1 ℃

Skin Art Tattoo Studio Opmeer in Spanbroek

Skin Art Tattoo Studio Opmeer

Waarom Opmeer?
Tatoeages gaan een leven lang mee. De klant is er daarom bij gebaat als er tijd en aandacht aan de te zetten tattoo besteed wordt. Dat kan volgens ons alleen in een rustige omgeving. Bij ons worden niet 'even snel' tattoo's gezet en ook lopen ze terwijl we zitten te werken de deur niet plat. We werken uitsluitend volgens afspraak!

Alleen volgens afspraak

We werken alleen volgens afspraak omdat we ons gedegen voor willen bereiden. De voorbereidingen kunnen namelijk wat apparatuur en naalden betreft per tattoo verschillen. Omdat we altijd het hoogste niveau trachten te bereiken is het noodzakelijk dat we ons van te voren in de te zetten tattoo kunnen verdiepen.

Hygiëne

Hygiëne staat bij Skin Art boven aan de lijst van vereisten! Uiteraard trekken we voor elke klant schone handschoenen aan. Elke tattoo wordt met absoluut schone gesteriliseerde spullen en naalden gezet. Voor elke klant wordt schone inkt gebruikt in schone dopjes. Skin Art werkt volgens de strengste voorschriften en normen van de GGD.

Persoonlijke benadering van de klant

Alles is bespreekbaar bij Skin Art Tattoo. Wij begeleiden klanten ook bij hun te maken keuze. We leggen bijvoorbeeld uit dat de ene tattoo meer geschikt is voor een bepaald lichaamsdeel als de ander. De eindbeslissing van hoe en waar een tattoo er op moet komen blijft uiteraard ten alle tijden bij de klant liggen. Bij Skin Art hoeft je niet bang te zijn om je eigen mening kenbaar te maken. Wij luisteren naar alles wat je te wensen hebt en bij ons is iedereen welkom.

Tattoo-designs

Skin Art zet tattoos in alle denkbare stijlen. Er zijn tienduizenden(!) ontwerpen in de shop aanwezig. Ook werken we volgens jouw eigen ontwerp als je dat wenst.

Tevreden klanten

Wij doen er alles aan om te zorgen dat onze klant tevreden de deur uit gaan! Skin Art Tattoo, voor als je echt iets moois wilt!

Zoek een bedrijf in Koggenland:

Adres
Spanbroekerweg 21a
1715 GH  Spanbroek
Telefoon
0226-355186
Mobiel
06-51985500
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Skin Art Tattoo Studio Opmeer. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map