Bewolkt9.6 ℃

Vinoci Wijn en Noten in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Vinoci Wijn en Noten

Middenweg 195
1701GA Heerhugowaard
072-5347327
info@vinoci.nl
http://www.vinoci.nl

Vinoci

Met meer dan 250 wijnen hebben wij een groot assortiment wijnen. Niet te veel omdat u anders door de bomen het bos niet meer kunt zien maar ook niet te weinig zodat er niks te kiezen valt. De wijnen zijn met veel zorg uitgekozen en hierover is uitgebreid informatie beschikbaar. Mocht u toch nog vragen hebben over de wijnen in de webshop, dan kunt u altijd bellen, langskomen of een e-mail sturen.

Onze filosofie? is dat er lekkere en minder lekkere wijnen zijn voor elke gelegenheid en in elk prijssegment. De kunst is de juiste wijn te kiezen bij de juiste gelegenheid en degene die dat het beste kan bent u met een beetje hulp van ons. U weet wat lekker is want over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Ons vak is u daarbij te helpen. Vaak kunt u dat heel goed zelf maar soms kunnen wij u verrassen waardoor u kennis maakt met een wijn die u lekker vindt en waarschijnlijk nog niet kende. Het aller belangrijkste is natuurlijk om ervan te genieten

Gert Poffers Register Vinoloog
Ciska Poffers
www.gastrovino.nl

Foto's van Vinoci Wijn en Noten

Vinoci Wijn en Noten image 1
Vinoci Wijn en Noten image 2
Vinoci Wijn en Noten image 3
Vinoci Wijn en Noten image 4
Vinoci Wijn en Noten image 5
Vinoci Wijn en Noten image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Vinoci Wijn en Noten. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map